El projecte amplia el parc de Can Lluc per la seva vessant nord, en el punt on el parc esdevé riera i es creuen diversos camins que cosim amb fil corbat al voltant d'una platja de sorra ancorada en una lluna vermella de formigó que fa d'improvisat escenari damunt l'àmbit on juga la canalla.

Al voltant de la piscina rodona de sorra el cantell que l'envolta esdevé banc corregut on prendre la fresca o des del que saltar al sorral.

Els dos accessos existents que connecten aquest àmbit del parc amb l'Avinguda Onze de Setembre també s'arrangen, un d'ells unes escales que al capdavall s'esmicolen en un joc de graons llençats a la llera de la riera, l'altre una rampa d'un sol tram que es recolza en un mur preexistent de pedra seca.

FITXA T√ąCNICA: Sandra Moliner i Isidre Santacreu Tud√≥, arquitectes. Enginyer: Eva Blanco.
Enginyers agrònoms: Cati Montserrat i Jordi Bardolet.
Instal‚ÄĘlacions: PROISOTEC.
Promou: AMB per a l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.
Construeix: Desmontes y Construcciones Romero, S.A.
Fotografies: Jeroen Van Mieghem.
Superfície: 3.500,00m2
PEC amb IVA: 264.651,92‚ā¨